Dagkaart met korting ns

Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Kinderen reizen middels een Kids Vrij abonnement of Railrunner voordelig met u mee.


Read more

Kortingsbon de zwerver

Exe bauplan vogelfutterhaus bauanleitung the originals 2x05 kaleb and davina donepezil brand the empty child hand windcast br review sony dsc hx50 best price remlin labels bradford


Read more

Korting bij conrad

Conrad.nl verkozen tot de aller beste webwinkel in consumenten-elektronica en in deze categorie hebben ze trots de Thuiswinkel Award gewonnen. EOY18WK4 A2D, feedback12B2B 34E, feedback718 322, bright2018 B1A.


Read more

Korting ns 65 plus


korting ns 65 plus

je op saldo reist. Bij een weekendvrijabonnement zitten geen keuzedagen. Bij veel producten geldt dat je 65 jaar of ouder moet zijn op het moment dat je een kortingsproduct koopt. Met het veel duurdere Altijdvoordeelabonnement (240 per jaar)heeft u ook recht op keuzedagen. U kunt dan elke in een periode van twee maanden een dag vrij reizen en daarboven een keer per jaar een dag naar keuze. Reizen op saldo met korting, op je persoonlijke OV-chipkaart staat je geboortedatum. Standaard geeft NS geen korting. Of je kunt gebruikmaken van reisproducten of abonnementen die je korting geven. Met een dalvrijabonnement voor 42 euro per maand kunt u elke dag vrij reizen in de daluren. Of met de bridgeclub naar het strand?

Korting ns 65 plus
korting ns 65 plus

34 korting op saldo * Controleer de voorwaarden voor reizen met kinderen bij je vervoerder. Dan heeft tele2 vaste klanten korting u geen korting maar als u voor de spits bent gaan reizen, mag u de reis wel in de spits afmaken. Om met korting te reizen heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Op een keuzedag mag u na negen uur gaan reizen en dat is het enige geval dat u geen rekening met de middagspits hoeft te houden. Kijk op voor kortingsabonnementen voor de trein. NB: Deze automatische leeftijdskorting geldt niet bij. Daar hoeft u niks voor te doen.

Met een Dal Voordeel abonnement reis je met 40 korting in de trein bij alle treinvervoerders.
Bent u 65 -plusser en benieuwd of u recht heeft op korting?
Dan hebben wij het juiste antwoord voor u opgezocht!
Wanneer u 60 jaar of ouder bent heeft u recht.


Sitemap