Zalando kortingscode black friday 2019

Pak deze korting, geldig t/m februari 2019 15 korting op vierseizoenendekbedden bij. De onderstaande webshops doen weer mee. Het laatste van, katsjing! Om maar meteen met de deur


Read more

Just brands kortingscode

Er zal meteen een korting worden verrekend en jij scoort de beste deal! Iedere keer als jij een kortingscode invoert krijg je namelijk extra korting en op deze


Read more

Kernwasser wunderland kalkar korting

Voor slechts 13 bezoek. Maart 2019 11 nacht gratis bij Wunderland Kalkar Pak deze korting Boek een doordeweekse all-inclusive overnachting van 2 nachten en verblijf 1 nacht gratis.


Read more

Karten tilburg openingstijden


karten tilburg openingstijden

alleen racen met uw eigen groep en het circuit geheel afhuren? Dit in speciale junior karts vanaf.35 en minimaal 6 jaar kan dit Voor meer informatie over hoe werkt kortingscode agradi karten voor kinderen, klik op onderstaande link! Breng eens een bezoekje aan deze fantastische activiteitenlocatie. Dit maakt de strijd des te leuker en de moeite waard om met vrienden aan te gaan bij lasergamen Breda. Aan de hand van de baanofficial kunnen ook de allerkleinsten over de kartbaan van De Voltage knallen. Zo kun je tijdens activiteiten als karten de spanning en sensatie van een echte race ervaren op een veilige manier. Verder beschikken de karts over driepuntsgordels en rolbeugels. Er is keuze genoeg om een gezellige dag te beleven bij de Voltage! Het strijdveld ligt vol obstakels en andere barriƩres waarachter verscholen kan worden.

Spapuur tilburg korting,

Lasergamen Breda, lasergamen in Breda was tot voor kort alleen hema kortingscode fotoboek mogelijk in Breda, maar nu ook bij de Voltage in Tilburg. Het dragen van een korte broek is, op eigen risico, toegestaan. Hongerig van lasergamen Breda? Deze heat kost 224,- en u kan met maximaal 16 rijders meedoen. Daarom krijgt iedereen die gaat karten een brandvrije overal en natuurlijk een helm. Veiligheid bij het karten, de Voltage vindt veiligheid heel belangrijk. In een van de grootste lasergame areas van Nederland kunt je met maximaal 20 personen tegelijk los gaan, en jullie onderdompelen in de chaos die lasergamen Breda heet. Voor de activiteiten van de Voltage dient ook een handtekening voor eigen risico te worden gezet, let op dit is alleen geldig indien iemand van boven de 18 of een begeleider van boven de 18 deze tekent. Lasergamen Breda biedt voldoende mogelijkheden voor iedereen om aan zijn of haar sportieve trekken te komen.

Sinds 1909 is dit een plek vol spanning.
De Voltage Indoor Entertainment ligt op het voormalig Voltcomplex van de Philips fabrieken in Tilburg.
Sinds 1909 is dit een plek vol spanning, want hier werden begin vorige eeuw de eerste gloeilampen geproduceerd.
Lasergamen in Breda was tot voor kort alleen mogelijk in Breda, maar nu ook bij de Voltage in Tilburg.
Deze speciale activiteit mag u niet missen.


Sitemap