Xxl carwash kortingsbon

Op vertoon van een ledenkaart van volgende partners krijgt u 10 korting: Promoties voor leden van Jaguar en Land Rover Club Belux. Na 22/3 Promotie, op vertoon van


Read more

Korting intersport duo

Ga snel naar Intersport.nl en bestel gemakkelijk online. Overal te vinden Met ruim 5300 winkels verdeeld over 40 landen is Intersport de nummer én sportspeciaalzaak van de wereld.


Read more

Avantius korting

5, kortingscode, geniet van 5 korting voor alle online aankopen bij avantius. Klantbeoordelingen Avantius : korting acties. 17, geniet van een korting van 17 op deze website. Op


Read more

Samen reizen met studenten ov


samen reizen met studenten ov

maand). Hoelang u recht hebt op het studentenreisproduct, hangt af van uw opleiding. Dan reis je gratis. Zet voldoende saldo op de eigen. Waar kan ik terecht om de benoemde restitutie aan te vragen? Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Reis je van of naar het buitenland met de trein? Inchecken, houd je, oV -chipkaart voor of tegen het.

Samen reizen met studenten ov
samen reizen met studenten ov

Bij het inchecken wordt tijdelijk een instaptarief van je saldo gehaald. Hoe werkt in en uitchecken? De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Zo reist u automatisch met 40 korting. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via NS International of kortingsbonnen reuzenrad scheveningen bij de NS-kaartautomaat. U krijgt een studentenreisproduct als u een voltijdopleiding doet aan mbo, hbo of universiteit, ook als u nog geen 18 bent. Voor hbo of universiteit hebt u 5 jaar recht op het studentenreisproduct. Dat gebeurt dus niet automatisch. De kaartlezer herkent je product en controleert dit op geldigheid. Als je incheckt, wordt.


Sitemap